Još jedan bh. fudbaler u Grčkoj: Mujakić potpisao za Atromitos

Stiže iz bečkog Rapida

Još jedan bh. fudbaler u Grčkoj: Mujakić potpisao za Atromitos

Uz Azera Busuladžića, u grčkom prvoligašu Atromitosu od naredne sezone će igrati još jedan fudbaler porijeklom iz naše zemlje.

Naime, sa Atromitosom je danas saradnju dogovorio 23-godišnji vezni fudbaler Armin Mujakić koji u ovaj klub dolazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Rapidom iz Beča.

Zbog problema sa povredama Mujakić se u austrijskom velikanu nije pretjerano naigrao, a iako ga je u svojim redovima želio još Mattersburg, na kraju se odlučio za Atromitos s kojim je potpisao ugovor do 2020. godine.

Atromitos je inače prošlu sezonu u grčkom šampionatu okončao na četvrtoj poziciji i time ujedno izborio kvalifikacije za Evropa ligu.

Podsjetimo, od bh. fudbalera u Grčkoj od ranije igraju još Azer Busuladžić, Ognjen Vranješ i Marko Mihojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi