Još jedan Bosanac na meti Manchester Citya

Građani žele Marka Marina

Još jedan Bosanac na meti Manchester Citya

Manchester City spremio je ponudu u visini od 22 miliona funti za fudbaelra Werdera iz Bremena Marka Marina.

Marin (22) nalazi se već neko vrijeme na meti Tottenhama i Liverpoola, ali je igrač Werdera odbacio mogućnost prelaska u neki od ovih klubova, izjavivši da je sretan u Bremenu.

Međutim, ponuda Manchester Citya je nešto drugo, s obzirom da je finansijski mnogo jača, a Građani će naredne sezone igrati u Ligi prvaka.

Marin je rođen 1989. godine u Bosanskoj Gradišci, ali je sa samo dvije godine odselio za Njemačku, gdje je kasnije prošao školu fudbala Borussije iz Moenchengladbacha, odakle je 2009. godine prešao u Werder.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.