Još jedan mladi reprezentativac prekomandovan u A tim!

Čivić na spisku Roberta Prosinečkog

Još jedan mladi reprezentativac prekomandovan u A tim!

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine za nekoliko sedmica igra prijateljske utakmice protiv Crne Gore i Južne Koreje.

Selektor naše selekcije Robert Prosinečki u četvrtak će objaviti spisak igrača na koje će računati u ove dvije utakmice. Novo ime na spisku naše selekcije će biti i mladi reprezentativac naše zemlje Eldar Čivić.

Ovaj fudbaler Sparte iz Praga trenutno nastupa na pozajmici u Spartaku iz Trnave i svojim dobrim igrama nametnuo se selektoru naše reprezentacije. Čivić je u mladoj selekciji igrao na poziciji lijevog beka.

Svakako da ovdje treba pohvaliti i rad u mladoj reprezentaciji BiH s obzirom da su osim Čivića poziv ranije dobili Todorović i Lončar.

Promo

Top Komentari

Ragnar1234
Sto Prosinecki rovi trazi najbolje rjesenje , ne mora bit nakav klub i Besic je iz Madjarske sjevno.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi