Još jedan Nijemac dolazi na Emirates?
Foto: EPA

Kramera dovodi Wenger?

Još jedan Nijemac dolazi na Emirates?

Edmir Škorić

Londonski Arsenal sprema ponudu za njemačkog reprezentativca Christopha Kramera.

Arsenal namjerava da se pojača u januaru i stvarno je mnogo igrača koji se vežu za Topnike, odnosno koje mediji stalno spominju kao želje Arsenea Wengera.

Toj se listi sada priključio i Kramer, veznjak Borussije Moenchengladbach. Britanski mediji tvrde da je Wenger spreman da ponudi 23 miliona funti njemačkom bundesligašu Bayeru za veznjaka koji je igrao za Njemačku na Mundijalu u Brazilu.

Kramer je rođen 1991. godine i član je Bayer Leverkusena, ali je od 2013. na posudbi u Borussiji. Igra na poziciji zadnjeg veznog. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti