Još  jedan Šehićev "clean sheet"

Merisn i Eskisehirspor podijelili bodove

Još jedan Šehićev "clean sheet"

Ibrahim Šehić i Safet Nadarević u okviru 17. kola turske Superlige podijelili su bodove na stadionu Tevfik Sirri Gür, a bosanskohercegovački golman završio je još jednu utakmicu bez primljenog gola.

Mersin je bio dosta opasnija ekipa, ali i Eskisehirspor je uputio nekolika udarca u okvir gola, koja je zaustavio Šehić. Osim nekadašnjeg golmana Željezničara i Nadarević je u ovom susretu na terenu proveo svih 90 minuta.

Antalyaspor i Fenerbahče su također odigrali utakmicu bez golova. Golova u ovom treminu bilo je samo na utakmici između Kayserispora i Ankaragučua, gdje su domaćini slavili sa 3:0. Dva gola postigao je James Troisi u 6. i 22. minuti, a konačan rezultat je postavio Sefa Yilmaz u 32. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti