Još jedan tehnički sponzor uz Slobodu

Golmanske rukavice za sve kategorije kluba

Još jedan tehnički sponzor uz Slobodu

O. Lekić

Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle potpisao je novi ugovor o tehničkom sponzorstvu.

Nakon što su prije nekoliko dana potpisali ugovor sa proizvođačem sportske opreme Legea, agilni čelnici kluba "obradovali" su i golmane svih kategorija.

Naime, svi golmani tuzlanskog kluba u narednih godinu i pol nosit će rukavice renomiranog austrijskog proizvođača X-ONE.

Zadovoljstvo potpisanim ugovorom nije krio ni prvi čovjek Slobode Elmir Šečerbegović, kao ni prvi čovjek X-ONE-a Alexander Herzog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obojica su iskazala veliko zadovoljstvo uz nadu da će se saradnja i nastaviti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mirza24
Nece nas ove rukavice ostaviti u gi . Nama odlaze igraci a oni ovim mazu oci javnosti u Tz umjesto da dovedu 5-6 igraca
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi