Još nema novca od Džekinog transfera

Održana sjednica predsjedništva FK Željezničar

Još nema novca od Džekinog transfera

Adnan Beganović

U prostorijama FK Željezničar održana je sjednica Predsjedništva ovog kluba, na kojoj se između ostalog razgovaralo i o novcima koje Željo treba dobiti od transfera Edina Džeke, te o predstojećoj "Plavoj večeri", koja će biti održana 24. februara u Holiday Innu.
Podsjetimo, Željezničar bi na ime transfera Džeke iz Wolfsburga u City trebao dobiti oko milion eura, no prema riječima predsjednika, Sabahudina Žuje, još uvijek se ne zna kada će novac leći na račun sarajevskog premijerligaša.

"Svi očekujemo te novce i mi ćemo ih dobiti, no kako sada stvari stoje, to neće biti u skorije vrijeme. Angažovat ćemo i advokate kako bi nam u tome pomogli. Ponavljam, novac ćemo dobiti, ali to neće biti tako brzo", rekao je Žujo za SportSport.ba i dodao:

"U ovoj godini slavimo naš 90. rođendan, pa smo i danas na sjednici mnogo razgovarali o tome. "Plava večer" nam je prioritet i učinit ćemo sve kako bismo istu organizovali na najbolji mogući način. Razgovaralo se i o novom stadionu, a sutra će u prostorijama kluba biti održana press konferencija na kojoj ćemo sportsku javnost upoznati sa svim aktivnostima."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.