Josip Kuže imao moždani udar

Josip Kuže imao moždani udar

Adnan Beganović

Hrvatski stručnjak i trenutno selektor albanske reprezentacije s kojom će naš nacionalni tim za nekoliko dana odmjeriti snage, Josip Kuže, pretrpio je moždani udar i trenutno se nalazi u američkoj bolnici u Albaniji.

Prema pisanju albanskih medija zdravstveno stanje njihovog selektora se popravlja, a čim njegovo  zdravstveno stanje bude stabilno, Kuže će biti prebačen u Zagreb.

"Čim njegovo stanje bude stabilno, Kuže će biti prebačen avionom u Zagreb", rekla je Alisa Demollari, glasnogovornica Albanskog ministarstva zdravstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.