Josip Kvesić u Željezničaru do ljeta 2015. godine!

Potpisan novi ugovor

Josip Kvesić u Željezničaru do ljeta 2015. godine!

Adnan Beganović

Lijevi bočni FK Željezničar, Josip Kvesić, danas je u Međugorju potpisao novi ugovor sa aktuelnim bosanskohercegovačkim prvakom.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, Josip Kvesić, potpisao je novi ugovor sa Željezničarem, koji će ga za aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka vezati do ljeta 2015. godine.

Ovu informaciju za SportSport.ba je potvrdio i menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim koji se sa ekipom nalazi na pripremama u Međugorju.

Podsjetimo, do povrede križnih ligamenata Kvesić je bio jedan od najboljih igrača Željezničara i Premijer lige, a nesretna povreda odvojila ga je i od A reprezentacije za koju je trebao debitovati u prijateljskom susretu sa Slovenijom, koji je odigran početkom prošle godine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.