Jovanović: Autralija nije lagan protivnik

Srbija u skupini sa "klokanima"

Jovanović: Autralija nije lagan protivnik

Edmir Škorić

Reprezentativac Srbije i napadač belgijskog Standarda govorio je o utakmicama Svjetskog prvenstva te upozorio na Australiju, koja se nalazi u skupini zajedno sa Srbijom, Njemačkom i Ganom.

Nakon što su u kvalifikacionoj skupini završili kao lideri ispred Francuske, Srbija je izvučena u skupini D za Svjetsko prvenstvo. Tako će naši susjedi igrati protiv Njemačke i Gane, dok je najveći autsajder u skupini Australija.

No, napadač Standarda i reprezentacije Srbije, Milan Jovanović, tvrdi da "klokani" neće biti tako lagan protivnik.

"Naša grupa je jako teška i nimalo lagana", kazao je 28-godišnjak za goal.com te dodao.

"Znamo da je Njemačka favorit, ali Australija će biti teža nego što to ljudi u Srbiji očekuju. Igraju poput Engleske i 2006. godine su završili ispred Hrvatske. Zaista će biti teško igrati protiv njih", završio je bivši napadač moskovskog CSKA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.