Jovanović: Mediji pišu gluposti

Jovanović: Mediji pišu gluposti

Reprezentativac Srbije i član Liverpoola Milan Jovanović žestoko je reagovao na navodni intervju koji je dao The Sunu u kojem je rekao kako namjerava napustiti klub sa Anfielda.

"Ko me makar malo poznaje dobro zna da takve riječi nisu moj stil, da tako nešto nikad ne bih izgovorio. Uvijek sam se trudio da budem odmjeren u svemu i držao sam se principa da ako nemam o nekome ili nečemu da kažem nešto lijepo neću da govorim uopšte. To što su uradili ljudi iz pomenutog tabloida je toliko nisko i mizerno da nemam riječi. Takve gluposti je suvišno komentarisati", kaže Jovanović i dodaje:

"Rekli su mi da se ne brinem i da je to uobičajeno za ovdašnju žutu štampu. Apsurdno u svemu je to što od dolaska u Liverpul, prije tri mjeseca, nisam davao izjave ni intervju ni za jedne novine, već isključivo za klupski sajt. Moja adresa je Liverpul, želim da ostanem ovde do kraja ugovora i ne pada mi na pamet da bilo koga ucjenjujem. Igram u velikom klubu i ko sam ja da postavljam bilo kakve ultimatume. To što je objavljeno mogao je da napiše samo lud čovjek i neka ljudima u tom tabloidu takve laži služe na čast", rekao je  Jovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.