Jovanović: Milan i Liverpool su na čekanju

Napadač Srbije i Standarda

Jovanović: Milan i Liverpool su na čekanju

Edmir Škorić

Srbijanski napadač belgijskog Standard Liega otkrio je kako su za njegove usluge zainteresovani Liverpool i Milan te još jedan veliki evropski klub.

Milan Jovanović (28) od ljeta će biti slobodan igrač, pa je skoro pa sigurno da ćemo ga gledati u dresu nekog od evropskih velikana. Najbolji igrač belgijanske Jupiler lige u 2009. godini odigrao je 19 utakmica i postigao deset golova.

"Vijest da sam  već pristao da pređem u AC Milan nije tačna. Još uvijek sam na čekanju, ništa nisam odlučio", kazao je Jovanović.

"AC Milan nije jedini klub koji se interesuje za mene. Tu je i Liverpool kao još jedan veliki evropski klub. Ponavljam - sve mogućnosti su još uvijek otvorene."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti