Jovanović: Nije mi trebalo dugo da shvatim šta je Željezničar...

Novi fudbaler tima s Grbavice

Jovanović: Nije mi trebalo dugo da shvatim šta je Željezničar...

Novi fudbaler Željezničara Aleksandar Jovanović trenirao je danas s ostatkom ekipe u Međugorju gdje je Željo doputovao u popodnevnim satima i ostat će deset dana. 

Jovanović je govorio za SportSport.ba i tom prilikom je iznio prve dojmove o ekipi, planu priprema, očekivanjima u drugom dijelu sezone...

"Prvi dojmovi su super, bolje je nego što sam očekivao. Momci su odlično treninzi su odlični, svaki dan radimo nešto novo. Ima ovdje dobrih igrača, a i ozbiljan je klub. Momci su me sjajno prihvatili. Vozili smo se i po gradu, ima sjajnih zgrada, šoping centara itd".

"Bio sam ovdje i prije 10 godina, tako da mi nije prvi put. Malo mi je trebalo da se na klimu naviknem, ali sada je ok."

O pripremama...

"Treba nam pozitivne energije, svaki meč ćemo nešto naučiti. Igramo prijateljske utakmice i pokušat ćemo opravdati očekivanja trenera".

Nedavno je rekao da mu je djed navijao za Željezničar. Je li on u prvim danima na Grbavici već shvatio šta je to Željezničar?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jesam, vidim po pričama u restoranima i to da je Željezničar ozbiljan klub. Baš mi je drago što sam tu. Osjetim koliko je ovo veliki klub".

"Navijačima mogu obećati borbu. Volio bih vidjeti svaki meč pun stadion. Svi očekujemo da ćemo se boriti za titulu i uradićemo sve što treba da to i ostvarimo", poručio je na kraju razgovora za naš portal.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci
Ma samo srce na teren i sve ce biti uredu aBd!!
7 6
nijepoznat
Sto se Vrapcicani javljaju cim clanak o drugim klubovima
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi