Jovanović novi predsjednik Modriče

Jovanović novi predsjednik Modriče

Edmir Škorić

Za novog predsjednika FK Modriča Maxime izabran je Zdravko Jovanović, koji će do kraja mjeseca izabrati i nove članove Izvršnog odobra kluba.

Naime, predsjednik Skupštine Modriča Maxime Lazar Gerić po treći je puta pozvao delegate Skupštine kluba, te je konačno sjednica održana, što znači da su popularni Uljari dobili novog predsjednika.

Tako je 20 delegata, od ukupno njih 38, odlučilo da predsjednk Izvršnog odbora bude Zdravko Jovanović, koji je, zanimljivo, za vrijeme 'izbora' boravio u Južnoj Africi, gdje se odmara uz utakmice Svjetskog prvenstva.

Kuzmanović je godinama nosio plavo-žuti dres, a osim toga je izvršavao i funkciju potpredsjednika kluba. Do kraja mjeseca će Skupštini predložiti i ostatak članova Izvršnog odbora.

Pred njima je nimalo lak zadatak. Modriča je, kao što znamo, prošle sezone završila na posljednjem mjestu Premijer lige i od naredne sezone takmičit će se u Prvoj ligi RS. Nova garnitura će pokušati riješiti financijske probleme, te vratiti klub na staze stare slave. Ne tako davno Modriča je bila prvak Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti