Jovanović: Premijer ligu poprilično poznajem

Novi član Metalleghea za SportSport.ba

Jovanović: Premijer ligu poprilično poznajem

S. Mlaćo

Stanoje Jovanović prije dva dana pojačao je NK Metalleghe BSI iz Jajca.

Ovaj lijevonogi nogometaš u redove bh. premijerligaša dolazi iz srbijanske Bežanije, a prije toga nastupao je također u našoj zemlji, u dresu Zvijezde iz Gradačca. 

Rođen je u Loznici, a vjeruje da će biti pojačanje za redove popularnih Kraljeva.

"Do dogovora sa Metallegheom je došlo preko čovjeka koji me prije dvije godine doveo u Zvijezdu iz Gradačca, dok su oni još bili premijerligaš. On me kontaktirao i rekao da je Mato Neretljak zainteresovan da surađujemo", otkriva Jovanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekivanja su da izborimo opstanak u Premijer ligi, te da pružim što bolje partije. Premijer igu poznajem poprilično jer sam već igrao jednu sezonu u tom takmičenju", dodao je Stanoje Jovanović, novi član Metalleghea iz Jajca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi