Jovanović sve bliži Borcu

Jovanović sve bliži Borcu

Da je Borac u ovu sezonu ušao veoma ambiciozno, pokazaće i predstojeći prelazni rok u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon što su počeli pregovore sa Crvenom zvezdom, oko povratka Ognjena Vranješa, u Borcu su skoro pa kraju prvile transfer Vlastimira Jovanovića.

Ovaj mladi vezni igrač gotovo pa je sve završio sa Borcem. Prema našim izvorima u Banja Luci, Borac je Slaviji spreman platiti oko 100.000 eura za ovog fudbalera.

„Jovanović je veliki potencijal i jedan od najboljih igrača u BiH. Sigurno da ćemo sa njim dobiti mnogo i ravnopravno konkurisati za šampionsku titulu. Nadamo se da ćemo u narednim danima potpisati ugovor sa ovim veznim igračem“, rekao je Velimir Stojnić, trener Borca.

„Istina je da imam kontakte sa Borcem, a isto tako da imam ponuda i iz inostrastva. Ne bih imao ništa protiv da pojačam redove Borca jer se radi o jednom ozbiljnom klubu. Sve će se saznati kada počne prelazni rok, pa tako i da li ću završiti u Borcu“, rekao je Vlastimir Jovanović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.