Jovetić će dugo prepričavati bizarnu scenu iz helikoptera
Foto: Twitter

Slučajno sreo predsjednika Marseillea

Jovetić će dugo prepričavati bizarnu scenu iz helikoptera

E. Čaušević

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić odlučio je napustiti redove Intera i svoju karijeru će nastaviti u dresu Monaca.

U francuskim medijima jučer su "procurile" fotografije Jovetića u dresu Monaca i uskoro se očekuje da Monaco zvanično potvrdi ovaj transfer. Navodno, Jovetić je već zadužio desetku u novom klubu u koji je stigao za 11 miliona eura. No, pred dolazak u Kneževinu crnogorski igrač je imao nevjerovatno iskustvo.

Naime, Jovetić je u Monaco doputovao zajedno u helikopteru s predsjednikom Marseillea Jacques-Henrijem Eyraudom. Čelni čovjek Marseillea nije u prvi mah prepoznao Jovetića i u jednom trenutku počeo mu je pričati kako njegov klub uskoro dovodi zvučno pojačanje, te da u Marseille stiže upravo Stevan Jovetić.

Naravno, Crnogorac je ostao bez riječi i odlučio je da otkrije Eyraudu da je on Jovetić i da je upravo krenuo u Monaco na potpis ugovora. To je šokiralo čelnika Marseillea koji je bijesan poručio Jovetiću da su dogovoreni ljekarski pregledi, te da je Inter već pristao da ga proda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon toga Jovetić se izvinio i otkrio mu da nije ni znao da Inter pregovara s Marseilleom. Crnogorac je dan kasnije prošao ljekarske u Monacu, te se očekuje da već danas potpiše ugovor. Zaiste nevjerovatno iskustvo za Jovetića u prvim danima u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije