Jovetić već u januaru napušta Monaco
Foto: EPA

Ponovo oblači dres Seville

Jovetić već u januaru napušta Monaco

M. Šljivak

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić (27) već u januaru bi mogao napustiti ekipu Monaca.

Iako je u redove prvaka Francuske stigao tek pred kraj ljetnog prelaznog roka, Jovetić je zbog povrede nastupio u samo četiri utakmice i nije poznato kada će ponovo na teren.

Ekipa Seville će navodno u januaru pokušati da vrati 27-godišnjeg crnogorskog fudbalera u svoje redove. Jovetić je odigrao odličnu sezonu u timu iz Andaluzije gdje je bio posuđen iz Intera, ali španski tim nije uspio da ga angažuje tokom ljeta i on je završio u Monacu.

Ipak, Sevilla čini sve da ga vrati u svoje redove. Spremili su ponudu za Crnogorca u januaru i nadaju se da će Kneževi pristati na novac kojeg ponude.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jovetić je tokom bogate karijere koju je počeo u Partizanu, igrao još za Fiorentinu, Manchester City, Inter i Sevillu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi