Jović: A sada u play-off!

Video press konferencije Sarajeva nakon velike pobjede

Jović: A sada u play-off!

Trener Sarajeva Dragan Jović, vrlo je dobro držao emocije pod kontrolom, ali se na licu šefa struke bordo tima moglo primjetiti veliko zadovoljstvo nakon brilijantne pobjede nad Levskim.

"Teško je sada bilo šta reći jer sam pod jakim emocijama. Ipak moram istaći da smo zasluženo prošli jer smo bili bolji od Levskog u obje utakmice. Večeras smo stvorili veliki broj prilika, a i realizacija nam je bila na zavidnom nivou", kazao je na konferenciji za medije trener Sarajeva Dragan Jović.

"Igračima sam u svlačionici rekao da nam je sada cilj play-off jer smo protiv Zete ipak favoriti. Tu ulogu favorita ćemo morati potvrditi i na terenu, a ako budemo igrali kao večeras to ne bi trebao biti problem" zaključio je strateg Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.