Jović bez Vučinića napada Zvijezdu

Na Police stiže Zvijezda

Jović bez Vučinića napada Zvijezdu

Adnan Beganović

U redovima Leotara sve je spremno za početak premijerligaške sezone i za utakmicu protiv Zvijezde iz Gradačca.

Trener Jović neće moći da računa na Bojana Vučinića koji je na kraju prošlog prvenstva zaradio crveni karton u Banjoj Luci protiv Borca, pa će zato sad morati na prinudni odmor.

Trener Slavko Jović kaže da je njegova ekipa spremna i da on očekuje pobjedu.

"Od prvog kola mi moramo da krenemo da skupljamo bodove. Imamo neugodan raspored na startu sezone i zato moramo da uradimo sve kako bi uzeli što više bodova ", rekao je Jović.

Ovaj trener kaže da nije zabrinut zbog poraza u pripremnim utakmicama.

"Jedno su kontrolni mečevi, a drugo su oni susreti koji imaju takmičarski karakter. Protiv Zvijezde će sve biti kako treba, ekipa je fizički spremna, a i ugrana, pa očekujem da pred našim navijačima upišemo tri boda", rekao je Jović.

Utakmica Leotar – Zvijezda igra se u subotu od 17,30 čsati u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.