Jović: Imamo kvalitet i možemo pobijediti Velež

Sarajevo želi i petu pobjedu u sezoni

Jović: Imamo kvalitet i možemo pobijediti Velež

A. Haznadarević

Trener trenutno prvoplasirane momčadi Premijer lige Dragan Jović, za naš portal je istakao da očekuje da će njegovi izabranici sutra na Koševu protiv Veleža uspjeti doći i do pete pobjede u sezoni, te tako nastaviti sa odličnim nastupima na otvaranju sezone.

"Očekujemo dobru utakmicu protiv Veleža, imamo kvalitet i sigurno možemo do nove pobjede", smatra šef stručnog štaba Sarajeva, te dodaje da će njegovi izabranici pokušati iskoristiti sve mane mostarske ekipe:

"Velež ima dobrih strana, međutim imaju isto tako i nekoliko mana u igri koje ćemo svakako pokušati iskoristiti", zaključio je Jović.

Šef stručnog štaba FK Sarajevo neće moći računati na Asmira Suljića, koji nema pravo nastupa zbog parnih žutih kartona, a to ujedno i jedini problem s kojim se susreće strateg bordo tima.

Treba dodati i to da je novi defanzivac bordo momčadi Nemanja Mijušković konačno dobio papire, ali da prema pravilima N/FS BiH prije srijede ne može biti registrovan kao igrač FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.