Jović: Iznenadili smo sviju, no zasluženo smo na vrhu

Borac stigao do nove pobjede

Jović: Iznenadili smo sviju, no zasluženo smo na vrhu

A. Beganović

U okviru 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Borac je na domaćem terenu sa 2:0 savladao Radnik, te se tako vratio na čelo premijerligaške tabele.

Nakon susreta treneri obje momčadi su se složili da je Borac zasluženo stigao do pobjede.

"Zasluženo smo slavili, u drugom dijelu smo taktički bolje igrali. Malo smo se zatvorili i čekali svoju priliku. Jednu smo dočekali i riješili smo pitanje pobjednika. Mislim da smo sve iznenadili, pa i sebe same, ali zasluženo smo na vrhu. Imamo mlade igrače, koji znaju da igraju. Večeras se pojavio jedan novi momenat, odnosno pritisak na igračima i na tome ćemo malo poraditi", istakao je trener Borca, Dragan Jović.

"Odigrali smo dosta kvalitetno, ali izgleda da je došlo vrijeme da izgubimo. Utakmica je bila dinamična, dobra, bez mnogo prilika, ali mogla je zadovoljiti ukuse fudbalskih zaljubljenika", nakon susreta je rekao Srđan Bajić, šef struke Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.