Jović: Klasične transfer liste neće biti

Biće promjena u igračkom kadru

Jović: Klasične transfer liste neće biti

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva osvojivši 4. mjesto u Premijer ligi osigurali su nastup u Evropskoj ligi. Bordo momčad će igrati u 1. pretkolu Evropske lige, pa će sa pripremama krenuti nešto ranije, a stručni štab na čelu sa Draganom Jovićem već razmišlja o igračkom kadru za narednu sezonu.

Šef stručnog štaba bordo momčadi, Dragan Jović, u razgovoru za naš portal istakao je da klasične transfer liste neće biti, no naglasio je da će sigurno biti promjena u igračkom kadru.

"Svi čekamo Skupštinu kluba nakon koje će mnoge stvari biti jasnije. Klasične transfer liste neće biti, no sigurno će biti i odlazaka, ali i dolazaka na Koševo", istakao je Jović u razgovoru za SportSport.ba.

"Neki igrači su nezadovoljni minutažom, pa su već najavili odlazak. Za bolje rezultate treba nam i kvalitietniji igrački kadar, tako da ćemo sigurno pojačati momčad. Ne bih sada o imenima, bilo onim koji će napustiti klub, ili pak onim za koje smo zainteresovani. Dakle, promjena će sasvim sigurno biti, ali o imenima u ovom trenutku ne bih govorio", dodao je Jović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.