Jović: Možemo još bolje, ima mjesta za napredak u igri

Nakon ubjedljive pobjede nad GOŠK-om

Jović: Možemo još bolje, ima mjesta za napredak u igri

A. Haznadarević

Fudbaleri Sarajeva su večeras na Koševu sa ubjedljivih 4:0 savladali GOŠK, no i pored ubjedljivog trijumfa trener premijerligaša Dragan Jović smatra da njegovi izabranici mogu još bolje.

Ubjedljivim trijumfom bordo momčad se osvetila GOŠK-u za prošlosezonski poraz. Slavili su fudbaleri Sarajeva sa 4:0, a Jović smatra da njegovi izabranici mogu još bolje.

"Rezultatom sam zadovoljan, a ako i ne bih bio. No, slabo smo otvorili susret, što je GOŠK znao iskoristiti. Imali smo problema u iznošenju lopte, pas igra nam nije bila na nivou", istakao je trener Sarajeva, Dragan Jović, nakon susreta.

"Postigli smo četiri gola, no šteta je što nismo bili još agresivniji jer smo mogli napuniti mrežu gostiju. Mislim da imamo dosta prostora za napredak u igri", dodao je Jović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.