Jović: Na Maltu ne idemo na izlet

Woods: Zadovoljan sam igrom, ne i rezultatom

Jović: Na Maltu ne idemo na izlet

Edmir Škorić, foto: A. Balić

Trener Sarajeva Dragan Jović izrazio je zadovoljstvo igrom i pobjedom nad sa Hiberniansom, ali je istakao da su na kraju pobijedili željenom razlikom.

"Vidjeli ste da smo bili oprezni prema najavama priuje utakmice. Poslije večerašnje utakmice dokazalo se to. Otvorili smo utakmicu na najbolji način, poveli i onda stali. Primili smo dva gola iz prekida i to nam sad postaje najveći problem. Imali smo sreću da smo se vratili do poluvremena, promijenili smo mjesta za dva krilna napadača u nastavku, dali smo treći gol na vrijeme, imali igrača više i na kraju pobijedili željenom razlikom", kazao je Dragan Jović, trener Sarajeva, dodavši:

"Bio nam je cilj da pobijedimo s dva-tri gola razlike, obzirom kako se rezultat kretao, ni ovo nije loš rezultat. Na Maltu ne idemo na izlet, očekuje nas teška utakmica. Međutim, ovaj rezultat nas ostavlja za velikog favorita u utrci za 2. pretkolo".

"Očekivali smo tešku utakmicu, željeli smo biti koncentrirani svih 90 minuta, ali obzirom da smo amateri, zadovoljan sam igrom, ali ne i rezultatom. U revanšu očekujemo da postignemo koji gol, ali da ne primimo", klazao je Michael Woods, trener Hiberniansa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije