Jović: Ne postoji kontakt sa Borcem, to nije istina

Fudbaler Zrinjskog za SportSport.ba

Jović: Ne postoji kontakt sa Borcem, to nije istina

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana, mnogo se piše i priča o tome kako će fudbaler Zrinjskog Toni Jović pojačati redove bivšeg kluba, banjalučkog Borca.

Na prvi mah, ova informacija mnoge je bacila u razmišljanje da li je to stvarno istina, imajući u vidu da je rukovodstvo Velikana iz Platonove ozbiljno u namjeri da angažuje veoma kvalitetna pojačanja za predstojeće takmičenje u eliti.

No, ubrzo je stigao demant i to od glavnog aktera ove priče.

"To nije istina, zaista ne znam kako je takva vrsta informacija stigla u medije. Možda oni znaju nešto što ja ne znam. Niko iz Borca me nije kontaktirao, ni na bilo koji način. Stvarno, sa rukovodstvom Borca nemam kontakt već nekoliko mjeseci. Nismo u pregovorima. Ja imam još dvije godine ugovor sa Zrinjskim, to je ono što me zanima", rekao je za SportSport.ba krilni napadač mostarskog Zrinjskog, Toni Jović.

Podsjetimo, Jović je prošle godine upravo iz Borca prešao u redove Plemića. Riječ je o jednom dosta kvalitetnom, okretnom, brzom ali i tehnički potkovanom fudbaleru koji posjeduje zavidno igračko znanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti