Jović: Nema panike, ambicije ostaju iste
Jović ne odustaje od postavljenih ciljeva

Iako se Zrinjski osipa

Jović: Nema panike, ambicije ostaju iste

M. Maksimović

Nogometaši Zrinjskog su još u petak otputovali na Kupres gdje su odlučili iskoristiti reprezentativnu pauzu kako bi što spremniji krenuli u nastavak prvenstva. Zrinjski je na Kupres otputovao bez dva standardna igrača, Mladena Žižovića i Tonija Šunjića koji su među posljednjima napustili Mostar.

Odlaskom ove dvojice igrača, spisak onih koji su napustili Zrinjski dodatno je povećan, ali u taboru plemića i dalje ostaju čvrsti kod svojih ciljeva, borba za prvaka i trofej u Kupu.


''Otišli su značajni igrači ali ne mijenjamo ambicije, napast ćemo oba trofeja. Slijedi nam period u kojem ćemo se kvaltietno spremiti, pokušat ćemo na pozicijama na kojima su igrači otišli naći kvalitetne igrače.Imamo i svojih igrača u omladinskoj školi. Sjetite se koja je panika bila kad su protiv Brage zaigrali Aničić i Šunjić, ljudi su me u gradu zaustavljali i pitali da li imam hrabrosti za tako nešto. I vidite danas gdje smo danas. Šunjić je napravio transfer na kojem bi mu pozavidili mnogi igrači, napadači koji su i puno traženiji. Trebalo je hrabrosti, ali to je bila jedina ispravna politika kluba, da se pruži prilika mladim igračima. Najlakše je dovesti igrača i datu mu neka lažna obećanja, kule i gradove, a kad dođe kraj godine, šta onda ?. Iza mene, iza nas, tko god dođe, danas, sutra ima zdrave temelje za nastavak rada. Po tome se prepoznaje kvalitetan rad'' rekao je Jović prije polaska na Kupres.

Zrinjski je na Kupresu u subotu odradio i prijateljsku utakmicu protiv novog prvoligaša u HNL-u, ekipe Splita koja je golovima Vitaića i Buduše slavila 2:0. Zrinjski je nastupio u sljedećem sastavu: Hadžić, Džidić, Aničić, Zovko, Selimović, Pehar, Sušić, Ivanković, Zadro, Lendrić,
Rizvanović. (dok su priliku sa klupe dobili Budimir, Bencun, Miličević, Sesar, Đurić, Martinović, Dragičević, Puljić, Bartulica).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.