Jović: Nije mi jasno što ovako nismo od početka igrali

Jović: Nije mi jasno što ovako nismo od početka igrali

Sarajevo je loše odigralo prvo poluvrijeme u meču protiv Slavije, ali su u nastavku ipak mnogo boljom igrom došli do pobjede.

Trener bordo tima Dragan Jović na kraju utakmice ipak je bio zadovoljan prikazanim, iako mu nije bilo jasno kako su njegovi izabranici odigrali loše prvih 45 minuta susreta.

 

"Za mene je tajna zašto nam pristup nije od početka bio ovakav kao u drugom poluvremenu. Uz ovakav pristup možemo pobijediti svakoga. Čestitam momcima, digli su se nakon šokantnog prvog poluvremena i dobro odigrali, pa samo zasluženo došli do pobjede. Nadam se da će ovakva igra ostati i u nastavku sezone", rekao je Jović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Čestitam Sarajevu na pobjedi. Idemo dalje, ne preostaje nam ništa drugo sem borbe do kraja sezone", kratko je kazao trener Slavije Vlado Čapljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.