Jović: Odavno nismo odigrali ovako loše
Dragan Jović

Zrinjski poražen na Koševu

Jović: Odavno nismo odigrali ovako loše

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Fudbaleri Sarajeva su večeras na Koševu, rezultatom 1:0, savladali Zrinjski. Gosti iz Mostara nisu previše toga pokazali, a takvog mišljenja je i sam šef stručnog štaba Plemića, Dragan Jović.

Golom Šćepanovića Sarajevo je ubilježilo pobjedu nad Zrinjskim, no Bordo tim je dominirao čitavom utakmicom, stvarao šanse i bio bolji tim na terenu.

"Nisam zadovoljan onim što su moji igrači večeras pokazali. Mislim da odavno nismo odigrali lošiju partiju. Sarajevo je zasluženo slavilo i rezultat 1:0 nije pravo mjerilo snaga na terenu. Ta prednost je mogla biti i veća i ne bi bilo nepravedno da je bila. Nezadovoljan sam posebno igrom koju smo pružili u prvom dijelu. Na kraju mogu samo Sarajevu čestitati. Atmosfera na stadionu je zaista bila sjajna, te je sve proteklo u najboljem redu", kazao je Jović za SportSport.ba.

Zrinjski u narednom kolu dočekuje Slobodu, dok će Sarajevo na gosotvanje kod Budućnosti u Banoviće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.