Jović: Odgovara nam svaka pobjeda bez primljenog gola

Sarajevo protiv Zete u četvrtak

Jović: Odgovara nam svaka pobjeda bez primljenog gola

Ekipa Sarajeva će u četvrtak protiv Zete na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu igrati prvu utakmicu 3. pretkola Evropske lige.

Bordo momci su sjajnom izvedbom protiv Lveskog izborili dvije utakmice sa Zetom, a trener Sarajeva Dragan Jović ističe da je njegova ekipa spremna, te da ne osjeća umor nakon dvije naporne utakmice protiv bugarskog predstavnika.

"Nema umora, igrači su dobro pripremljeni. Očekujem da protiv Zete u četvrtak na Koševu odigramo ponovo dobru utakmicu sa mnogo trke na terenu", kaže trener Sarajeva u razgovoru za SportSport.ba.

Jović ističe da je Zeta veoma dobra ekipa, čiji su igrači dugo na okupu.

"Radi se o jednoj veoma dobro ukomponovanoj ekipi, čiji igrači dosta dugo igraju zajedno i dobro se slažu na terenu. Također je primjetno da dosta bolje igraju u gostima nego kući, što uostalom pokazuju i njihovi rezultati. Mene bi na Koševu u prvoj utakmici protiv njih zadovoljila svaka pobjeda bez primljenog gola", ističe Jović.

Na golu će protiv Zete, kaže Jović, stajati golman koji se najbolje pokaže na treninzima. Jović na raspolaganju ima i Adija Adilovića i Dejana Bandovića za utakmice protiv Zete. Adilović je, podsjećamo, potpisao za grčku ekipu Panthrakikosa, ali će ovaj transfer biti realizovan nakon utakmica Evropske lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.