Jović: Ovo je igra za titulu

Sarajevo protutnjalo Trebinjem

Jović: Ovo je igra za titulu

Sarajevo je danas protutnjalo i Trebinjem, gdje je sa visokih i ubjedljivih 3:0 savladalo domaći Leotar.

Trener bordo tima Dragan Jović nakon nove pobjede želio je čestitati svojim igračima na igri, ali i malo spustiti loptu na zemlju, iako se slaže da njegova ekipa igra šampionski.

"Odigrali smo taktički veoma disciplinovano svih 90 minuta i igrači su ispoštovali na tetrenu sve što smo dogovorili uoči susreta. Leotar je također imao neke svoje prilike, ali na našem golu sjajan je bio Dejan Bandović, koji je odlično branio. Svaka čast ovim momcima na pristutpu utakmici, svaka čast i našim navijačima, koji su stigli u Trebinje, ali i domaćinu na dočeku", kazao je Jović za SportSport.ba.

Sarajevo na početku ove sezone igra šampionski, a s tim se slaže i trener tima sa Koševa.

"Ma, zna se šta je naša ambicija, to nije tajna. Slažem se sa vama da je ovaj rezultat, odnosno igra koju pružamo igra za titulu, ali treba ostati čvrsto na zemlji, jer do kraja ima još mnogo", dodao je Jović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.