Jović: Zasluženo smo pobijedili

Zrinjski se vraća u vrh

Jović: Zasluženo smo pobijedili

Edmir Škorić

Zrinjski je golovima Dragičevića i Kordića slavio u Istočnom Sarajevu protiv Slavije. Trener Mostaraca Dragan Jović ističe zadovoljstvo postignutim rezultatom.

"Mi smo praktično u pojedinim trenucima igrali sa tri napadača, međutim nije tu problem već kod pristupa želje i motiva, koji je danas bio na jednom potpuno drugom nivou, za razliku od one utakmice sa Zvijezdom. Drago mi je da smo uspjeli kompozirati gubitak domaćih bodova i ponovo se uključiti u borbu za titulu. Momcima bih čestitao i potpuno zasluženo su pobijedili", kazao je Jović neposredno nakon utakmice za BHTV.

Plemići u nedjelju dočekuju Željezničar iz Sarajeva, te će pokušati pobjedom dodatno zakomplicirati stvari u vrhu.

"Sigurno je da očekujemo pobjedu, u jednom ozračju i puno ljepšem ambijentu dočekujemo Želju, vraćaju nam se pojedini suspendirani i ozlijeđeni igrači te se nadam da ćemo pred svojim navijačima uknjižiti nova tri boda", završio je Jović odmah po završetku današnje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.