Jović: Želimo golovima počastiti navijače

Napadač Borca Toni Jović

Jović: Želimo golovima počastiti navijače

M. Šljivak

Borac je jedan od najneefikasnijih timova u Premijer ligi. 

Napadači ovog tima su postigli svega 18 pogodaka u dosadašnjem dijelu sezone, ali Toni Jović najavljuje kako bi utakmica sa Slavijom mogla biti prekretnica što se efikasnosti tiče.

"Moramo da se koncentrišemo. Očigledno je da ove sezone imamo dosta problema sa realizacijom. Mnogo šansi koje stvorimo ne uspijemo da realiziramo i zbog toga sad moramo sve da učinimo kako bi ostvarili uvjerljiv trijumf. Da budemo jasni, primarni cilj su tri boda, ali želimo da golovima častimo naše navijače za podršku koju imamo od njih tokom cijelog prvenstva", rekao je napadač Toni Jović.

Jović je ove sezone postigao tri gola...

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.