Jović:Čestitke novinarima na izboru igrača

Jović:Čestitke novinarima na izboru igrača

Dragan Jović, selektor selekcije koju su birali novinari, imao je svako pravo biti zadovljan onim što su njegovi fudbaleri pokazali večeras na terenu u dvoboju sa A timom BiH.

„Meni predstavlja veliki kompliment što sam dobio pohvalu od jednog takvog stručnjaka kakav je selektor Miroslav Ćiro Blažević. Međutim, osim mene svakako treba pohvaliti i novinare koji su izabrali ovako kvalitetnu selekciju, koja se večeras pokazala u veoma dobrom svijetlu. Slažem se sa opštom ocjenom da u ovom timu ima materijala i za A reprezentaciju“, smatra Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije