Joviću prijeti smjena
foto: trebinjedanas.com

Poslije poraza od Veleža

Joviću prijeti smjena

D. Banović

Poraz od Veleža mogao bi da bude koban po trenera Leotara Slavka Jovića. Iz izvora bliskih upravi kluba saznali smo da na ''Policama'' ozbiljno razmišljaju o smjeni trenera.

"Imali smo dosta šansi, ali smo u drugom poluvremenu odigrali očajno. Nismo zadovoljni rezultatima na startu sezone i moguće je da dođe do smjene našeg trenera.", rekao je jedan od članova uprave Leotara.

Jović je poslije utakmice rekao da njegov tim nije imao sreće.

"Imali smo mnogo šansi i nismo uspeli da ih iskoristimo. Sreća nam je okrenula leđa i jednostavno lopta nije htjela u mrežu. Velež je zasluženo pobjedio i zaslužuju čestitke.", rekao je Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.