Juan: Sada razmišljamo o Bayernu

Nakon pobjede Rome nad Udineseom

Juan: Sada razmišljamo o Bayernu

Edmir Škorić
Teme:

Roma je sinoć, rezultatom 2:0, ostvarila pobjedu nad ekipom Udinesea u 13. kolu Serije A, no stoper Rimljana, Brazilac Juan, ističe kako je sada potrebno fokusirati se na utakmicu grupne faze Lige prvaka s Bayernom.

Roma je ostala u vrhu italijanskog šampionata, a golovi Meneza i Borriella bili su dovoljni za sigurnu pobjedu nad gostima u Udinama.

"Pobjeda nad dobrom ekipom Udinesea od velike je važnosti po nas, no sada se moramo okrenuti Bayernu", rekao je Juan za Sky Sport Italia, dodavši:

"Scudetto? Moramo ići u korak s vremenom, a ne tako daleko. No, činjenica je da smo u formi, a nedostaje ni motivacije. Sada jedino razmišljamo o utorku. Moramo pobijediti Bayern kako bi se kvalificirali u osminu finala Lige prvaka".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.