Jugo napustio Velež

Karijeru nastavlja u Azerbajdžanu ili Mađarskoj

Jugo napustio Velež

Adnan Beganović

Amer Jugo, pouzdani vezni fudbaler Veleža, napustio je Rođene i karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Azerbajdžanu, a ovu vijest potvrdio nam je i direktor Veleža Sedin Tanović.

"Jugo je tražio ispisnicu jer je dobio inostranu ponudu, a pošto je to igrač koji je gotovo čitavu karijeru proveo u Veležu izišli smo mu u susret i dali mu slobodne papire", rekao je Tanović i dodao:

"Mislim da smo ispali korektni što se tiče Juge. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere. Ja još uvijek nisam siguran gdje će otići, a koliko sam ja upoznat Jugo ima ponude iz Azerbajdžana i Mađarske."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije