Jukić i zvanično u Sarajevu: Potrudit ću se da opravdam očekivanja
Foto: FK Sarajevo

Potpisao na dvije i pol godine

Jukić i zvanično u Sarajevu: Potrudit ću se da opravdam očekivanja · Zvanično

FK Sarajevo danas je i zvanično dobio novo pojačanje za drugi dio sezone.

Kako je SportSport.ba ranije objavio, za aktuelnog šampiona BiH u nastavku sezone će nastupati i 24-godišnji Ivan Jukić koji na Koševo dolazi kao slobodan igrač nakon epizode u Poljskoj.

Jukić je sa Sarajevom potpisao ugovor na dvije i pol godine, a prve impresije po dolasku u novu sredinu više su nego pozitivne.

“Drago mi je što sam došao u FK Sarajevo. Kroz klubove i mladu reprezentaciju imao sam priliku da sarađujem sa šestoricom prvotimaca Sarajeva. U narednom periodu dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja stručnog štaba", izjavio je Jukić nakon što je potpisao ugovor.

Komentar na dovođenje novog fudbalera imao je i Emir Hadžić, koordinator za sportski segment.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nastavljamo sa dovođenjem mladih igrača. Jukić je bivši mladi reprezentativac koji je prethodno sarađivao sa šefom stručnog štaba FK Sarajevo, Vinkom Marinovićem. Stručni štab je upoznat sa kvalitetama Jukića, te smo sigurni da će u narednom periodu biti jako važan igrač na terenu", kaže Hadžić.

Kroz dosadašnju karijeru Jukić je pored Korone Kielce igrao još za RNK Split. Upisao je pet nastupa za U21 reprezentaciju BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
Propalitet i škart od Vinka... Menadžerski igrači dolaze (opet)....
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi