Julio Cesar: Ne idem iz Intera

Julio Cesar: Ne idem iz Intera

Midhat Šljivak

Golman Intera Julio Cesar odbio je navode italijanskih medija kako će napustiti "neroazzure" i preći u gradskog rivala ekipu Milana.

Inter je danas angažovao slovenskog golmana Samira Handanovića za 11 miliona eura, no iskusni Brazilac smatra da to nije signal da mora otići iz kluba.

"Handanović je dobar golman i to je odličan potez kluba jer sad imamo tri sjajna golmana. J aimam ugovor do 2014. godine i ja sam član Intera. Ostaću i braniti i dalje. Imamo sjajnu ekipu i igramo zaista dobro. Trener će odlučiti ko će igrati, a Handanović je došao u Inter zato što je dobar", rekao je Cesar, te je dodao kako nema ništa od prelaska u Milan.

"Sve oko prelaska u Milan su obični tračevi, a to se stalno dešava", dodao je Cesar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.