Julio Cesar ogorčen sudijskim odlukama

Juventus pobijedio Inter

Julio Cesar ogorčen sudijskim odlukama

Edmir Škorić

U italijanskom derbiju Juventus je na svom Delle Alpiju sinoć savladao Inter s 2:1, a gosti iz Milana mišljenja su da je Staroj dami u tome potpomogao sudija sa nekoliko odluka u korist domaćih.

Golom Felipe Mela Juventus je poveo u 20. minuti, Eto'o izjednačio šest minuta kasnije, a Marchisio u 58. bio strijelac za konačnih 2:1.

Trener Intera Jose Mourinho odbio je komentirati poraz svog tima, dok se golman gostiju Julio Cesar izjasnio na neke "čudne" sudijske odluke, koje su Intera spriječile u sigurnom bijegu ka Scudettu.

"To nas neće zaustaviti da završimo na vrhu", kazao je Julio Cesar za Sky Sport, te dodao.

"Kada igrate utakmicu kao što je Juventus-Inter, uvijek želite slaviti. Međutim, naš trener je u pravu, činjenica da smo još uvijek prvi, nije rezultatski puno promijenila."

Cesar je svjestan susreta sa ruskim Rubinom iz Kazana u utorak, gdje Inter mora pobijediti želi li se plasirati dalje, ali isto tako mišljenja je da je sinoćnje suđenje bilo na strani Juventusa.

"Sada smo usmjereni ka utakmici Lige prvaka i to je na kraju krajeva naša jedina briga. Jučer su neke male stvari odlučile pobjednika. Njihov prvi gol bio je čudan i mislim da postoji jasan prekršaj u našu korist. No, sudac to nije svirao i nema smisla više razmišljati o propuštenim prilikama. Čitavo vrijeme ćemo se sada fokusirati na Rubin Kazan."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.