Junak Čelika nakon pobjede: Svaki gol mi puno znači, a posebno onaj koji postignem na Bilinom Polju.
Mahmutović je bio sretan što se vratio nakon teških povreda

Aidin Mahmutović je bio strijelac oba gola u utakmici protiv Širokog

Junak Čelika nakon pobjede: Svaki gol mi puno znači, a posebno onaj koji postignem na Bilinom Polju.

S. Pašalić

Čelik je u 12. kolu Premijer lige na Bilinom Polju ugostio Široki Brijeg i slavio sa 2:0.

Domaći su od 39. minute imali igrača više na terenu nakon što je Cipetić u ekipi Širokog Brijega dobio crveni karton, ali dugo nakon toga nisu uspijevali stići do gola.

Ipak, pred kraj meča, Aidin Mahmutović je golovima u 82. i 90. minuti donio pobjedu Zeničanima, a nakon završetka junak domaćih je dao svoj komentar na meč.

"Kao prvo, ja bih čestitao momcima i mislim da smo ušli dobro u utakmicu i imali smo tokom cijele utakmice posjed iako je Široki dobro stajao nazad, nije bilo toliko prostora, ali na kraju smo možda zasluženo pobijedili i osvojili tri vrlo bitna boda za nas"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno, svaki gol mi puno znači, a posebno kada ga dam ovdje na Bilinom Polju. Zna se da sam ovdje počeo Premier ligu i volim da igram ovdje. Zna se da sam u zadnje dvije godine imao problema sa povredama, velikim povredama i u 33. godini poslije ovakve povrede da se vratim, mislim da je to veliko za mene"

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chs1975mostar
Ajdine legendo i zenički care..ne dozvoli da zbog uljeza i njihovoga saveza celik više bude poput FUKARE..uradi dobra sebi i svom gradu i nek tako uradi i tvoja uprava cjela..da se sva prava zenička raja na bilinom polju veseliti SMJELA..tvoj celik i moj velež su stari Ahbabi i pod ruku u Sarajevo naše i usput da i Grbavica bude uz nas čekače na peronu gdje vozovi odu i ta sloboda NASA,,tad svi zajedno da viknemo u glas zovi citijya da nam ne propadne mladost..i jos pitacemo i zvijezdu i radnika da budemo svi uz BORCA,,da ga opet u savezu sa uljezima iz lige ne izbace,,klubovi iz velike ŠESTORKE ,, SARAJEVO VELEŽ ŽELJO SLOBODA CELIK I BORAC , ne smiju dozvoliti da ih pojede moljac..vec u redove se poredajte,, i savez IZMEDJU sebe pravte..da vas vise ne levate uprljane KRAVATE..napravite novi SAVEZ ,, ne stavljajte se svi u kavez..da vas muzu i kad im zatreba udare po guzu..ako sve poslije ovoga isto osta..ne pricajte da vise dosta.. SRETNO MOJ CELIK
5 1
Disha
Vidi seljacine i junaka,..gasi cigane.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi