Juninho se želi vratiti u Lyon

Kapiten Cris potvrdio

Juninho se želi vratiti u Lyon

Edmir Škorić

Uoči željno očekivane utakmice Lige prvaka između Lyona i Real Madrida, kapiten Lavova Cris priznao je kako bivši playmaker francuskog kluba Juninhno želi da se vrati na Gerland.

Brazilac Juninho, mnogima prva asocijacija na izvrsne "slobodnjake", prije šest mjeseci napustio je Lyon i otišao u Kater, gdje nastupa za Gharrafa. Dakako, i u ovom slučaju presudio je novac. No, kapiten Lyona Cris tvrdi kako se Juninho pokajao i kako se želi što prije vratiti.

"Da, on žali zbog odluke i želi se vratiti ovdje kao igrač. On je tip igrača koji mi nedostaje. U svlačionici je bio vođa, kao i na terenu", dodaje 32-godišnji štoper Lavova.

Juninha (35) ugovor sa katarskom ekipom veže do kraja naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti