Juniori BiH stali uz selektora Karačića
Odlična atmosfera u juniorskoj reprezentaciji, još bolji start kvalifikacionog turnira

Ističu da stručni štab radi korektno i profesionalno

Juniori BiH stali uz selektora Karačića

Nakon teksta kojeg smo objavili prije dva dana u kojem je Emir Imširović rekao da je Toni Karačić postupio nekorektno oglasili su se naši juniori koji su jednoglasno podržali selektora.

Podsjetimo, dan prije dolaska u Bugarsku na kvalifikacioni turnir, Karačić je otpisao Emira Imširovića, umjesto kojeg je došao Ognjen Petrović iz Kozare.

Stoper SC Kriensa rekao je kako mu nije objašnjeno zašto je izbrisan sa spiska. Poslije toga oglasili su se juniori, koji su naglasili da ovaj stručni štab radi veoma korektno i profesionalno.

Igrači Bosne i Hercegovine do 19 godina, istakli su kako je pobjeda nad favorizovanom Rusijom na početku kvalifikacionog turnira dokaz kako se radi u našem juniorskom timu i kakva je atmosfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.