Juniori remizirali protiv UAE-a

Prijateljski susret

Juniori remizirali protiv UAE-a

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je danas protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata (0:0) u prijateljskom susretu.

Bio je ovo prvi od dva prijateljska meča koje će naši juniori u Sloveniji odigrati protiv vršnjaka iz UAE-a, a prvi melč je završen bez pogodaka.

Premda se igrala prijateljska utakmica, očekivao se nešto efikasniji meč, ali iako je bilo prilika mreže su mirovale, pa našim momcima i reprezentativcima UAE-a ostaje da u drugom meču pokažu bolju efikasnost.

Za naš tim su nastupali svi pozvani igrači, a to su: Adnan Kanurić, Pero Džidić, Berim Alić, Stefan Santrač, Enio Zilić, Haris Kotarević, Marko Brkić, Ahmed Hasanović, Đani Salčin, Edin Omerović, Luka Kačavenda, Eldar Šehić, Adis Mujkić, Nemanja Vještica, Marko Kojić, Igor Savić, Mateo Božić, Domagoj Marušić i Milan Šikanjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi