Juniori traže mjesto u Slaviji

Lukavičani se spremaju za Antaliju

Juniori traže mjesto u Slaviji

Fudbaleri Slavije jučer su se vratili u Lukavicu iz Đevđelije, gdje su se proteklih dana nalazili na pripremama za nastavak prvenstva u Premijer fudbalskoj ligi Bosne i Hercegovine.

U Lukavici će Slavija nastaviti sa pripremama, a planirano je i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica.

"Zadovoljan sam do sada odrađenim poslom na pripremama. Imali smo sve uslove za rad i postigli smo mnogo, premda još nismo završili ispunjavanje svih zadataka koje smo si zacrtali u ovim pripremama. Prije svega tu mislim na podizanje fizičke spreme fudbalera", rekao je trener Slavije milomir Odović.

Odović je istakao i dvojicu juniora koji su pokazali zavidan nivo tokom pripremama, te bi u nastavku prvenstva mogli dobiti šansu u prvoj ekipi, a riječ je o Nedimu Oglučevcu i Nemanji Pušari.

Slavija na treći dio priprema putuje 5. februara, a destinacija je turska Antalija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.