Juniori Želje deklasirali Olimpic

Premijer liga BiH za juniore

Juniori Želje deklasirali Olimpic

E. Škorić

U nedjelju su odigrane još dvije utakmice osmog kola Premijer lige za juniore.

Željezničar je ugostio Olimpic i na kraju uvjerljivo slavio - rezultatom 5:2. Hat-trick je u pobjedi Plavih postigao Ajdin Mujagić, dok su Benjamin Šehić i Kemal Osmanković dali po jedan gol.

Mak Varešanović i Irfan Ajdinović su bili strijelci za goste sa Otoke. Želji je ovo bila peta pobjeda, a Olimpicu četvrti poraz.

U nedjelju su snage odmjerili i Rudar, te Čelik na stadionu Omarska. Jedini pogodak je postigao Amar Mahmutović. Za Rudar je ovo bio četvrti trijufm i sada je sedmi sa 14 bodova, dok su Zeničani 11. sa devet bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti