Juniori Željezničara rutinski savladali Krupu

Premijer omladinska liga BiH, 9. kolo

Juniori Željezničara rutinski savladali Krupu

Danas je na pomoćnom terenu na Grbavici odigran zaostali meč 9. kola Premijer omladinske lige za juniore između Željezničara i Krupe, a domaći su slavili pobjedu rezultatom 2:0.

Poveli su domaći u finišu prvog poluvremena, čija je nadoknada trajalo izuzetno dugo zbog neugodne povrede Farisa Zubanovća i dužeg prekida. Tako je juniore Želje u vodstvo doveo Dženan Ćosić, koji je ušao u igru umjesto Mušovića, u 12. minutu nadoknade prvog poluvremena.

Željezničar je potvrdio pobjedu nad Krupom golom Elvira Durakovića sa bijele tačke u 75. minuti susreta.

Juniori se Željezničara sada imaju 26 bodova i nalaze se na prvom mjestu tabele sa četiri boda više od drugoplasiranog Zrinjskog. Krupa je u sredini tabele, na sedmom mjestu, sa 13 bodova na svom kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti