Jupp pozdravio Rafinhu i Petersena

Počele pripreme Bayerna

Jupp pozdravio Rafinhu i Petersena

Jupp Heynckes, novi trener Bayerna, danas je obavio prvu prozivku na kojoj je bilo samo 7 fudbalera.

Razlog je što su mnogi dobili produženi odmor pa će se tako golman Manuel Neuer koji je došao iz Schalkea, Franck Ribery, Arjen Robben i Philipp Lahm pojaviti u petak dok svi igrači moraju biti tu u subotu kad se počinje raditi punom parom. Na prvom treningu su bila dvojica novajlija i to Brazilac Rafinha (Genoa, ex Schalke) i Nils Petersen (Cottbus), a od reprezentativaca Bastian Schweinsteiger. Ovo je Heynckesu treći put da vodi Bayern,a prošle sezone bio je drugi sa Leverkusenom. Nakon zajedničkog slikanja u subotu ekipa već u nedjelju odlazi na pripreme u Italiju. Bayern 1. avgusta u Kupu igra protov Braunschweiga, dok u Bundesligi sezonu otvara protiv Borussia Mönchengladbach 6. avgusta.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti