Jurčević: Ako budemo pravi, dobit ćemo Slobodu

Glavna karika u timu Čapljine

Jurčević: Ako budemo pravi, dobit ćemo Slobodu

Derbi kola Prve lige Federacije BiH bit će odigran u subotu na stadionu Bjelave, gdje šestoplasirana Čapljina dočekuje Slobodu koja je ove sezone, uz Jedinstvo, glavni favorit za ulazak u Premijer ligu. 

U Čapljini s nestrpljenjem dočekuju popularnog Ćiru Blaževića i njegovu Slobodu koja u posljednjih  pet utakmica ne zna za poraz. Bez obzira na tabelarno stanje, u taboru Čapljinaca vjeruju u pobjedu,  što je potvrdio i Zdenko Jurčević, glavna karika u timu Čapljine. 

"Očekuje nas jako teška utakmica, a ujedno i pravi protivnik. Sloboda sigurno dolazi po tri boda, ali  ako mi budemo pravi na terenu, naša pobjeda neće doći u pitanje. Jedva čekam utakmicu, a nadam  se da ću uspjeti postići i gol protiv Slobode", kazao je Jurčević za SportSport.ba

Jurčević je u Čapljinu stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Istre 1961, a u dosadašnjem dijelu  prvenstva postigao je osam golova i upisao dvije asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.