Jurčević: Široki je jedan od najboljih klubova u državi

Vitez dočekuje Široki Brijeg

Jurčević: Široki je jedan od najboljih klubova u državi

Mladen Jurčević sa uspjehom je u prošlosti nastupa u dresu Širokog Brijega. Danas je najzvučnije ime u redovima Viiteza, a nakon duže pauze zbog povrede upravo će se vratiti na utakmici protiv bivšeg kluba. 

Priželjkuje povoljan rezultat po Vitežane.

"Široki je bez sumnje kvalitetan tim, među najboljima u Bosni i Hercegovini i ono što ne smijemo je dopustiti im da nametnu svoj ritam igre. Mi moramo dati svoj maksimum i vjerujem da ćemo ih kolektivno jakom igrom uspjeti pobijediti. Ja se nakon povrede i dužeg izbivanja vraćam na teren, nadam se da će sve biti u najboljem redu. Pozivam navijače da dođu na utakmicu za koju sam siguran da će biti fudbalska poslastica, a ja mogu obećati da će gledati kvalitetan i atraktivan fudbal te da će uživati,“ izjavio je Jurčević.

Osim Jurčevića danas u dresu Viteza nastupaju Zvonimir Kožulj i Slavko Brekalo, posuđeni igrači iz Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.